Меню
Вашата количка

Гаранционни условия

Toshiba

Гаранционно обслужване до пет години. За да важи пет годишния гаранционен срок, е необходимо да се извърши профилактика на климатизатора с демонтаж на двете тела (вътрешно и външно)(заплаща се от клиента)(за цена, виж секция сервиз). Ако профилактиката не се извърши до третатa година (по желание на клиента), гаранционния срок е три години на цялата система. Профилактиката е отделно мероприятие и се заплаща отделно. Потребителя трябва да следи вътрешния и външен топлообменник (алуминиеви ламели) да бъдат чисти от прах, мъхове, листа и други наслоявания. В случай, че има замърсявания, се извършва профилактика.


Mitsubishi Electric

Гаранционно обслужване до три години – след изтичане на първата и втората година е необходимо да се извърши технически преглед (заплаща се от клиента)(за цена, виж секция сервиз), за да се удължи гаранционния срок с още една година. Ако машината е в състояние което изисква профилактика с демонтаж на двете тела (вътрешно и външно), то тя се извършва (заплаща се от клиента - за цена, виж секция сервиз). Ако техническия преглед не се извърши (по желание на клиента), гаранционния срок е две години на цялата система. Профилактиката е отделно мероприятие и се заплаща отделно. Потребителя трябва да следи вътрешния и външен топлообменник (алуминиеви ламели) да бъдат чисти от прах, мъхове, листа и други наслоявания. В случай, че има замърсявания, се извършва профилактика.


Daikin

Гаранционно обслужване до три години – след изтичане на втората година е необходимо да се извърши технически преглед (заплаща се от клиента)(за цена, виж секция сервиз), за да се удължи гаранционния срок с още една година. Ако машината е в състояние което изисква профилактика с демонтаж на двете тела (вътрешно и външно), то тя се извършва (заплаща се от клиента - за цена, виж секция сервиз). Ако техническия преглед не се извърши (по желание на клиента), гаранционния срок е две години на цялата система. Профилактиката е отделно мероприятие и се заплаща отделно. Потребителя трябва да следи вътрешния и външен топлообменник (алуминиеви ламели) да бъдат чисти от прах, мъхове, листа и други наслоявания. В случай, че има замърсявания, се извършва профилактика.


Gree

Гаранционно обслужване до три години – след изтичане на втората година е необходимо да се извърши технически преглед (заплаща се от клиента - за цена, виж секция сервиз), за да се удължи гаранционния срок с още една година. Ако машината е в състояние което изисква профилактика с демонтаж на двете тела (вътрешно и външно), то тя се извършва (заплаща се от клиента - за цена, виж секция сервиз). Ако техническия преглед не се извърши (по желание на клиента), гаранционния срок е две години на цялата система. Профилактиката е отделно мероприятие и се заплаща отделно. Потребителя трябва да следи вътрешния и външен топлообменник (алуминиеви ламели) да бъдат чисти от прах, мъхове, листа и други наслоявания. В случай, че има з амърсявания, се извършва профилактика.                                                                    


Mitsubishi Heavy

Гаранционно обслужване до три години – след изтичане на втората година е необходимо да се извърши    технически преглед (заплаща се от клиента - за цена, виж секция сервиз), за да се удължи гаранционния срок с още една година. Ако машината е в състояние което изисква профилактика с демонтаж на двете тела (вътрешно и външно), то тя се извършва (заплаща се от клиента - за цена, виж секция сервиз). Ако техническия преглед не се извърши (по желание на клиента), гаранционния срок е две години на цялата система. Профилактиката е отделно мероприятие и се заплаща отделно. Потребителя трябва да следи вътрешния и външен топлообменник (алуминиеви ламели) да бъдат чисти от прах, мъхове, листа и други наслоявания. В случай, че има з амърсявания, се извършва профилактикa                                                                      


Японски климатизатори (втора употребa) 

Гаранционно обслужване до три години – преди изтичане на всяка година потребителя трябва да заяви удължаване на гаранционния период срещу абонаментна такса (не е обвързана с технически преглед и  профилактика на климатизатора). Ако абонаментната такса не се заплаща (по желание на клиента), гаранционния срок е само една година на цялата система. Профилактиката е отделно мероприятие и се прави ако има нужда от такава - то тогава тя се заплаща отделно. Потребителя трябва да следи вътрешния и външен топлообменник (алуминиеви ламели) да бъдат чисти от прах, мъхове, листа и други наслоявания. В случай, че има замърсявания, се извършвана профилактика.