Меню
Вашата количка

Условия за доставка

Право на проверка на стоката при доставка

При получаване на стоката от страна на клиента, същия винаги има правото на опция "преглед на пратка", преди да я заплати. В случай, че е допусната грешка от страна на Dimeli.bg и продукта е объркан или има транспортни повреди, клиента не е длъжен да приеме стоката. В такъв случай, трябва да се свърже с Dimeli.bg на посочените телефони (0884 27 41 45) от сайта. Dimeli.bg се задължава в максимално кратък срок да замени грешно изпратената стока с избраната от клиента, като разходите по замяната на стоката за изцяло за сметка на Dimeli.bg. Рекламации след получаването на стоките се извършват съгласно общите условия.

Цени на доставка

Безплатна доставка само в рамките на град Пловдив. Доставката  извън град Пловдив се заплаща допълнително за сметка на клиента.

Защита на личните данни

За да поръчате продукт от нас, не е нужно да предоставяте данни от кредитна или дебитна карта, както и каквато и да е друга подобна информация. Сайтът дори не изисква регистрация. Необходими са единствено данните ви за извършване на доставка, както и тези за оформянето на плащането и условията за рекламация.